Post by saurivilmipan on Mar 11, 2022 16:59:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
zablokira vrlo brzo
Dajem mu 4 zvjezdice jer se ponekad naljutim na to, ali zabavno je Ali kupiti morskog psa je previše dijamanata 600 da dobijem, trebat će mi toliko vremena Ali sviđa mi se igra
To je potpuno drugačija vrsta igre od one koju sam igrao i bila je super!! Zabava zabava zabava!! Nevjerojatna grafika! Svima preporučam da igraju!!!!!
Ovo je jako jako loša 😂😹 igra.
Zabavno, ali želim da svaka igra bude besplatna i da ne morate kupovati artikle, ali je i dalje zabavna.🤗
umorni od previše dodataka koji dolaze nakon igranja jedne igre. Samo pokušajte smanjiti dodatke ako to niste učinili nitko neće igrati ovu igru.
Ok igra😉😉😉
Ova igra je bila jako super ali ne mogu je igrati ja sam na poslu pa ali mogu igrati ovu igru jedna liya može sama raditi svoj posao Sviđa mi se ova igra sama da ovo je jako jako jako super igra koju možete instalirati i možete je igrati imaju jedan PS koji možete igrati, imaju razine slanja pošte i ima mnogo novčića, hvala
igrica je super svi je instalirajte😁😁
wow dobra aplikacija hvala za ovaj proizvod i ovu igru. Prošao sam neko vrijeme da svaki dan dobijem odgovor, hvala vam odmah i opet ću vam moći dati ponude zbogom UK i Irska i Wales s brojem ljudi koji su upućeni u UK i drugi dan i noć, a zatim sljedećih nekoliko dana usput uštedite novac kako biste na najbolji način saznali što mislite o novoj stranici. Prošao sam neko vrijeme da saznam više o ovom proizvodu nije dobro zbogom.
Ova igra je u redu, ali možemo samo gurati djevojku ništa drugo nego je u redu.
Siguran sam da će drugi ljudi uživati u njoj samo ne mojih godina, možda ako imaš 3 do 8 ili 9 godina, ali bilo koja starija i dosadna je, ne mrzim općenito dobra igra, samo ne moje dobne skupine
Ocjenjujem s 3 zvjezdice jer stalno padam u glavu i uvijek se učitava, a kada želim ponovo pokrenuti ima dodavanje pa zato dajem 3 zvjezdice.
Ova igrica je super za igranje lečumpo
Igrica mi se jako svida
zabavna igra, ali oglasi su dosadni ako nisu skočni oglasi treće strane, to su oglasi u igrici kao što je zašto ne može biti ni jedno ni drugo ili zašto moram biti prisiljen gledati skočni oglas plus oglas u igri svaki put između utrka ?? Hajde čovječe
To je sjajna igra i stvarno uživam igrati je. Vrlo je zarazna i stvarno zabavna.
Ova igra je užasna ne preuzimajte jer ako ne igrate svaki dan igra će se vratiti na razinu jedan. Bio sam na razini sedamnaest, a jutros sam se vratio na razinu jedan.😡😡😤😤👎👎👎 Nemojte preuzimati ako to učinite, vidjet ćete na što mislim. 😡😡😡😤😤😤👎👎👎
Dao sam ovoj igri tri zvjezdice jer 1 morate platiti 2 na kraju, a početak igre je oglas 3 koji kaže "odradi ovu vožnju i bit ćeš bolje" Mrzim to, ali sviđa mi se što možete isprobati ekskluzivne stvari, ali samo jedna i možete ih učiniti samo jednom, a onda ih morate platiti i morate pogledati oglas da ih isprobate, ali ja volim sve ostalo, ali izazivam bilo koga? u redu si. .... . popuni riječi urađeno ok odgovori volim te lijepo zar ne? Ali zbogom ljubavi ti👍👏❤💙💚💛💜💓💕💖💗💝💞💟👍👏
Vratite uređivaču razine 👍👍👍
Samo jedna rijec savršeno
IGRICA JE COOL 😘💙
Uphill Rush Water Park Racing Corse fhq
To je jako dobra aplikacija i za ono što dajem 5 zvjezdica jer se možemo utrkivati s različitim vožnjama i to je naš izbor... I izgleda kao prava.. ❤❤
Sjajan je i volim aqua parkove u igricama i probajte u stvarnom životu😉!
Razočarana
Fujjjjj
Nije los
Uphill Rush Water Park Racing Перегони mac
Jako volim ovu igru, grafika je osvijetljena. Osjećaj je tako stvaran kao da se ja vozim kroz tobogan
Jako mi se sviđa ova igra jer je vrlo laka za igranje i završio sam sve razine previše je zanimljiva....... Stvarno je lijepa igra
Ima nasilja, jer izbacujemo djevojke i dječake s tobogana. I to je dosadno, ali kad nemaš što raditi onda ti je ovo najbolji prijatelj.
Odlicnoo je najbolja igrica na svijetu
Vrlo usrano, pritišćem tipke i ništa se ne događa, popravi ovo, bacio sam se na Aqua Park I.O >=(
Telefon mi je visio. Ne mogu ništa u mom odjeljenju Ali igra je dobra Molimo riješite ovaj problem. Skinuo sam 2 puta u 2 puta također. Zavisio je 😡😡😡😡😡
10 Billion Wives Dažādas spēles gwcn
Ovo je super, sviđa mi se kako mogu napraviti svoje slajdove i ako želim pustiti tuđi slajd, mogu jednostavno otići na "download" i staviti kod na razinu i igrati ga čovječe, dao sam ovome 5 zvjezdica! Tako je legalno!!!💞
To je stvarno lijepa igra, sviđa mi se, ali problem je što je toliko dosadna n kao rezultat toga da je više nikad neću igrati
Sviđa mi se igra jer izgleda kao da ideš niz vodeni park, ali zapravo ne zamišljaš da je razlog zašto mi se sviđa jer uči djecu koja ne znaju plivati i spuštati se niz tobogan u vodenom parku i tjera ih da imaju to samopouzdanje u njima da mogu sve ako se potrudiš i uspješno ćeš postići svoj cilj i bit ćeš sretan znaš li da nikad nisam vidio dijete koje je vrijedno radilo i učilo ali nije ostvarilo svoj cilj
Ova igra je ok, ali ponekad kad igram dođe do udarca
eee najnevjerojatnija igra ikad.... vraća toliko uspomena da ti nikad ne dosadi.... ponekad izbrišem (obično zato što ću završiti sa svim razinama i načinima), ali je uvijek ponovno preuzmem i opet i nikad ne postane dosadno.... samo bih volio da su sve lijepe vožnje besplatne ili kao da koristite novac za igru, a ne gotovinu 4 zvjezdice za to inače potpuno preporučam ❤❤
Kad se pojavio oglas, morao sam zatvoriti aplikaciju i vratiti se kako bih pokrenuo pomalo problematičnu, ali u redu igra
U redu je, ali kada se prijavim na Facebook, ne mogu igrati normalne razine. Moram isključiti internet da ih igram..... Molimo riješite ovaj problem.. Ne samo ovu igru nego i svaku usponu uzbrdo druge 2 igre
Uphill Rush Water Park Racing Balapan wkz
Tri zvjezdice jer ako koristim taj gumb za brzinu, radi, ali kad uđem u vodu ponekad postane spor čak i na slajdu, a također i tipka za napredovanje je spora ako ne da je igra super i trebali bi rad na svakodnevnom izazovu hvala
Ono što bih želio tražiš za intervju, i bio sam malo više nego zadovoljan
Uphill Rush Water Park Racing Corse fhq
na svim uphill rush igrama čim sam pokrenuo prvu razinu jednostavno sam propao kroz zemlju na prvoj razini pa sam ih sve morao izbrisati usput na mom chromebook OS-u
Moja igra greši i ne otvara se većinu vremena. ja sam deinstalirao i ponovno instalirao nekoliko puta. Što trebam učiniti?
Uphill Rush Water Park Racing રેસિંગ oojm
Ova igra je jako jako jako jako jako jako loša da su slike lažne ako se slažete sa mnom onda lajkajte
Ova igra je nevjerojatna i nije poput bilo koje druge igre tobogana. Nema kvarova i tako ga je lako kontrolirati, definitivno se sviđa da bi svi koji ovo čitate trebali shvatiti
Ne sviđa mi se bilo je OK ali da je teško ali nešto mi se sviđa bože