(Android/iOS) ClassicBoy Pro Games Emulator cheat kód korlátlan kristályok
Mar 11, 2022 17:11:45 GMT -5
Post by saurivilmipan on Mar 11, 2022 17:11:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ ClassicBoy Pro Games Emulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ClassicBoy Pro Games Emulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan kristályok ▞▞▞
▞▞▞ ClassicBoy Pro Games Emulator 2022 version ▞▞▞
Eleinte örültem, hogy megtaláltalak a Play Áruházban, mivel telefont váltottam, és az új Samsung S21-em nem támogatja a régi Classic Boyt, de ez a verzió nem fogja importálni a régi romjaimat, kivéve néhányat, és muszáj. Vásároljon újra, biztosan nem vagyok vele elégedett😠
Vannak olyan hibák, amelyekre 6 év után számíthatok. Add sega dreamcast, hogy minden egyben legyen
A ClassicBoy Gold fantasztikus
Szóval ez az Emualtor nem olyan rossz, néhány játék, mint például a Goldeneye, nagyon lemarad. És néhány játék jól fut, néhány játék egyáltalán nem fut. Valójában nem ez a világ legrosszabb Emalutorja, elég lenyűgöző, hogy itt főleg ingyen játszhatsz PS1-en, N64-en stb. És csatlakoztathatod a Contoler-t, ami számomra nagy igen. 5 csillagot adtam volna rá, ha nem bizonyos játékok késése miatt, de ezen kívül nem tévedhetsz, ha ez ingyenes.
Az eszközömön lévő média hangerejének képesnek kell lennie a játék hangerejének szabályozására. Teljesen le van halkítva a hangerőm, és még mindig hangosan és tisztán hallom. Amikor úgy döntök, hogy elnémítom a hangot az alkalmazásban, kissé halkabb lesz a hang, de most a hang hibás. *szerkesztés* Egy csillagra csökken, mert az ingyenes verzió nem támogatja a Bluetooth-t. Mint mindenkinél a régi vezetékes, majdnem 2 generációs régi vezérlők hevernek. Habozok megvenni az új verziót a nagy teljesítményű cellákkal rendelkező emberek legutóbbi és negatív véleményei alapján, és nem tudom hozzáadni a saját bemenetemet. hogy melyik vezérlőportot használom, amit jónak látok (mgs psycho mantis fight) bizonyos dolgok lejátszását lehetetlenné vagy korlátozott funkciókká teszi. Nem csak, hogy további öt dollárért nagyon szeretném, ha a játékom sebességét is szabályozhatnám (.5X 2X 3X stb.).
Sziasztok Memóriakártyára van szükségem a Final Fantasy 8-hoz. Nem tudom elmenteni a játékot hogyan tudom megoldani ezt a problémát?
Készíthetsz olyan funkciót, ami növeli és csökkenti a gombok méretét, mert nagy kezeim vannak, és nem mindig kattintok a d padra, és ha megköszönnéd
Eddig jó, de örülök, hogy megjavítanak olyasmiket, mint az mgba B gomb, ha csak az n64-es grafikus videót és hangot is meg tudták javítani a low end telefonra. amivel bármilyen játékot le tud játszani, amivel játszani szeretne, ami jó lehet. De problémám van az érintőképernyő gombjával, és nem tudom, hogy a gomb mérete nagy legyen, de nem túl nagy. Úgyhogy szerettem volna a játékot tökéletesen a képernyőn játszani.
A legtöbb esetben nagyszerű alkalmazás, de lehetővé kell tenniük egy gyors előretekerés gomb leképezését, hogy ne kelljen bemennie a menübe a jelenet közben. Úgy tűnik, hogy a csaló kódok egyáltalán nem működnek a GBA-nál, bármit is próbálok. Kérjük, mielőbb javítsák ki
Véletlenszerűen nem indul el PS1-re
ClassicBoy Pro Games Emulator Zręcznościowe nejr
Hello, csak egy kérdés, miért csak .cue fájlokat futtat psx isos-ban? És nem .bin? Mindig törlöm a jeleket, így nem tudom futtatni a legtöbb játékot, de a másik ematoron igen xD
Nincs semmi baj az alkalmazással, de miért nem tudom menteni?
Jól működik, de kicsit zsíros pénzkidobás. Lehetővé teszi a gyors mentést, de ha folytatni akarja a játékot, meg kell vásárolnia a teljes verziót. Ha nem férek hozzá, ne engedje, hogy gyorsan elmentsem.
Fizetni készült a prémium frissítésért, de úgy találták, hogy előfizetésre cserélték a normál 1 fizetés helyett Nem csoda, hogy nem hirdetik az árat az Android áruházban, tiszta kapzsiság
Kérjük, adja hozzá a keresőmotort az apk-jához, én magam akarok csalásokat találni, keresési kódok nélkül más webhelyeken!
Remek emulátor!👍
Megvettem az eredeti alkalmazást 5 dollárért, ha egyszer nem kapod meg, javítsd meg ezt a problémát és visszatérj, de most az 1 csillagos az, amit meg fogsz érdemelni, úgy gondolom, hogy pénzt akarsz keresni ezzel az alkalmazással, de egy kicsit gondoskodnod kell az eredetiről alap, hogy behozzák az új embereket, akik hajlandóak fizetni
Modern Warplanes: PvP Warfare 액션 chx
Nekem a rendes ClassicBoy is nagyon jó volt de ez!Ez a legjobb! / nekem nagyon jó a normál ClassicBoy de ez!Ez a legjobb!
Ez nehéz Ebben az emulátorban nds játékkal játszom és 12 fps-en fut Van egy 4 GB ramos telefonom és 64 bites
szuper jó
Soha nem mentett előrehaladás. Lépjen a Retroarch és az Emubox oldalra.
Mi történt azzal a verzióval, ami nem működik, miután fizettem neked az ingyenes mentési állapotokért
Eh, ez jó volt, de túl sok volt a késés
Egészen szépen működött, amíg be kellett írnom a nevemet, aztán észrevettem, hogy a nyílgombok nem működnek
Ez egy jó emulátoralkalmazás, de jobb lenne, ha egyszerre több billentyűt is megérinthetnél, mint a jobb oldali gombokat, ha frissítés érkezik, ezt tartsa szem előtt.Ez az alkalmazás nagyszerű, de nem rendelkezik a nintendo ds mikrofon funkciójával, amikor Mario és Luigi játékkal próbálkoztam: a bowser belső sztorija megkövetelte a mikrofon funkciót.
A PlayStation mag egyáltalán nem működik nálam. Amikor elindítok egy játékot, csak visszakerül a Cores listára. Nekem sem működött a legutóbbi frissítés előtt. Galaxy Note 20 Ultra készüléket használok. A többi mag, amit kipróbáltam, úgy tűnik, hogy jól működik.
Jó, de nincs zene a Sonic CD 510 prototípusában!
ClassicBoy Pro - Game Emulator Arkade scbt
Fizetned kell a teljes verzióért, ha folytatni szeretnéd a játékot
Először használom
Garatula szintén de most tényleg a játékok le vannak lockolva hogy kell fel oldani?
Még spórolni sem enged. Nagyon kiábrándító.
Meg voltam vele elégedve, de aztán elkezdett hiányozni a viselkedése, amikor betöltöm a játékokat, még a játékokat is, amiket játszottam rajta. betöltődik, majd kirúg. ez rossz, szerintem el kell távolítani. javítsd ki a problémákat
Megvettem és fizettem az eredeti verziót. Fizettem ezért az arany 64 bites verzióért, azt tapasztaltam, hogy több funkció teljesen leállt, a Cheat szakasz nem működik (nyers kódokat használtam, Game Shark, Game Shark V3) stb. Az emulátor szörnyű a korábbihoz képest a korábbi hardvereken (lassabb fps) Note 20 ultra-t használok. Kérjük, vegyen emulátorokat máshol. Ezt az alkalmazást legutóbb a Samsung s 4 használták. Ez egy összesített alkalmazás, amely forráskódot lop nyílt forrásokból, és díjat számít fel érte. hiábavaló.
ClassicBoy Pro Games Emulator Arkaadmängud kcr
Csakúgy, mint a 32 bites, nem tudok játszani egyetlen játékkal sem! Ugh
A legjobb alkalmazás, könnyen használható, támogatja az összes ROM-ot, de a probléma az, hogy egyszerre két gombot tudok megnyomni, ami megnehezíti a kombinált mozdulatokat. Kérjük, javítsa a problémát
Hozzá kell adnia Dreamcast gamecube és xbox ps2 és psp bővítményeket