Post by saurivilmipan on Mar 11, 2022 17:14:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Če odmislimo napake in napake, bi morali razvijalci dodati funkcijo: če gostitelj zavrne/prepove več kot 5 ljudi v javnih avlih, bi se morala celotna soba samodejno zapreti zaradi gostiteljev, ki mislijo, da je med nami aplikacija za zmenke ...
Among Us Action xeq
Ocenjujem med nami s 3, ker je tako zabavna igra, čeprav imam težave s trgovino... Ko poskušam nekaj kupiti, piše "nakup artikla, prosim počakajte." Potem ostane tako ure in ure in nikoli ne dobim svojega predmeta. To je razočaranje, še posebej, ker sem bil tako navdušen nad posodobitvijo. Nisem tako prepričan, ali gre za napako, ker ne vidim, da bi kdo drug imel težave s posodobitvijo, ampak resnično želim, da bi lahko kupoval izdelke v trgovini. Enako se zgodi s sedežem Mira
Všeč mi je, nova posodobitev je popolna, všeč mi je. Kdo je posodobil, je zelo pameten. Hiter klepet je res koristen in vem, zakaj pravijo, da je posodobitev slaba, a mi je tako všeč!!!!! !😃🥰😃🥰😃🥰😃🥰😃😃😃😄☺😊😂🙃😍🥰😍💜💛💚❤😃😄☺😊😂😊 čakam na še eno posodobitev takooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooжда
Slabo
Zaradi 0 razloga med nami so me morali namestiti in dodatno datoteko in sem čakal 1 uro in še vedno ni bilo končano z namestitvijo. Namestil sem Google play in vse. In ko sem zavrnil dodatno datoteko, me je pravkar poslal nazaj na domači zaslon. Prosim, povejte mi, kaj se dogaja in pomoč je možna, spremenil bom svoj pregled, če ga lahko popravimo.
Among Us פעולה lyw
Izbrisal sem to igro in jo želim namestiti nazaj, vendar ne morem tipkati nalaganje 3h
Android App [MOD] Among us format datotek za prenos. Če želite namestiti [MOD] Among us na vaši napravi,
Lepa igra
Ustvarjanje računa je potrebno za shranjevanje podatkov v več napravah in izklop hitrega klepeta. Vendar prijava z Googlom vedno ne uspe in ustvarjanje računa z drugo metodo deluje, vendar se poskus prijave v ta račun vedno zaplete in vas ne dovoli, kar vas v bistvu izključi iz spletnega igranja, če se odločite ustvariti račun. Ne morem uživati v bistvenih delih nove posodobitve, ker ne morem ustvariti računa.
Posodobitev je slaba, brez heca! komunikacija je grozna. Traja predolgo, da bi razumeli vašo misel z zelo zmedeno kolesno napravo. Dovolite vsaj normalno pošiljanje sporočil. Ker v nekaterih igrah imaš na voljo 30 sekund, da se braniš... Ker vsak samo vrže ime, potem vsi glasujejo kot prvi instinkt, in ko si nedolžen, tega ne moreš dokazati... Edina možnost imaš "Laži". Tudi vaši strežniki zajebavajo... Nenehno sem izgnan zaradi napake v paketu. 30 min @domači zaslon za pridružitev igri
Among Us – Aplikacije v Googlu Play
Robots among us (Book, 2017) [WorldCat.org]
Najprej je bila ta igra moja najljubša, zdaj pa jo preprosto sovražim, ker so jo posodobili in dali vse brezplačne preobleke in druge stvari, ampak kaj naj naredimo s tem, ko igra ne samo da deluje. Kadarkoli se poskušam pridružiti neki igri, se ta ne pridruži in pravi kot IDK, pride kot rilable paket, ko moj strežnik deluje brezhibno. Popravi to ali pa bom to igro izbrisal!!! Zelo razočarana!!!!! Zaenkrat mu dajem 2 zvezdici, popravi!
Dodajte klepet nazaj
Obožujem nove vloge. To igro sem veliko igral v letih 2020-2021, vendar je bila hitra posodobitev klepeta grozna. Ravno danes sem spet med nami in se ne morem povezati niti, ko imam odličen wifi. Za ustvarjanje ali pridružitev igri je potrebno veliko poskusov.
Among US Airship Map Apk Najnovejša različica v2020.11.17 Brezplačen prenos za pametne telefone in tablične računalnike Android,
To je odlična igra, a lahko dodate funkcijo, kjer si lahko izdelamo lastna oblačila in vizir, na primer naložimo sliko in jo nato prilagodimo osebi, vendar jo lahko kupimo s fižolom, ne z denarjem
Among Us za Windows - Prenesite - Anderbot
Meh
Igra je kul, prav zaradi tega se v letu 2020 vsi nismo dolgočasili. Priznajte. Toda tam in tam imajo veliko napak, vendar pričakujem, da bo obstajalo veliko napak, ker pri igri delajo samo 3 osebe. (2? 4? res se ne spomnim) razen tega je super. Odpravite težavo z odklopom. Ne morem igrati, če nenehno piše, da imam slab internet
Ta igra mi je zelo všeč in jo imam, odkar je postala priljubljena lani. Vendar sem kot igralec Android opazil, da zaradi najnovejše posodobitve ne morem igrati na spletu. In iz tega razloga nisem mogel igrati. Vsakič, ko kliknem na ustvarjanje igre, pridruži se igri ali zasebno igri, mi pove to sporočilo: "Prekinili ste povezavo s strežnikom. Če se to pogosto zgodi, preverite moč svojega omrežja. Morda je to tudi težava s strežnikom." Prosim popravi to napako
Obožujem to igro!! In to je bilo že nekaj časa nazaj, a ko sem se vrnil, ker sem videl veliko novih stvari z youtuba, mi preprosto... ne dovoli... igral sem celotno igro in bil kot... ODLIČNO!! In potem ure kasneje in se vrnem, me samo vrže ven vsakič, ko poskušam najti strežnike............. Žalosten sem
Among Us Екшън frd
Všeč mi je, vendar je precej precenjeno.
Iskreno povedano, všeč mi je igra, morda ima napake, vendar mi je igra še vedno všeč, v novi posodobitvi sploh ne morem igrati in me kar naprej prekinja povezavo, vendar je v redu, lahko počakam na popravek, mislim, da delovni čas ne preneha, da poskusim in prosim ljudje, ki jim sploh ni mar, koliko programskega dela in ustvarjanja idej vložiš, je prav žalostno. Zato vas resnično cenim in upam, da se bodo te igre vrnile. Najlepša hvala, še naprej trdo delajte, verjamemo vate!>:3
Igra je res dobra, vendar je problem v tem, da če se nekdo igra s prijatelji in če umre, lahko ugotovi, kdo je prevarant. Narediti morate sistem poročil in prepovedi. EDIT: Končno so odpravili težavo z računi, zato spreminjam oceno na 5 zvezdic.
Ma dost uredi sam je malo dolgcas
Vroče igre med nas, folije, napihljive balone helija, rojstni ...
Dodajte seznam prijateljev, prosim, tako čudno je, zakaj ga še niste dodali to je prekleta igra za več igralcev, zakaj za vraga še niste dodali seznama prijateljev? Vseeno super igra! Uredi: Ta igra se je povečala s 5 na 3 zvezdice, potrebuje grozen seznam prijateljev, saj vsi poznajo Discord! (O moj bog res? Ljudje tam zunaj morda nimajo Discorda? Da. Odgovor je da.) Še vedno zabavna igra! Dodajte koncepte prijateljstva.
Ta igra je dobra za pridobivanje pare, ki ste jo imeli v zadnjem dnevu. Žalostno pa mi je, da sta med nami 2 zdaj preklicana, ide raje 2 ločeni igri. Ampak všeč mi je novih 15 igralcev. Skratka fantastična igra!!!
Ne maram novega besedila. Rad klepetam med nami in to mi preprečuje klepetanje
👌❤️🍭🍰🖐️
Med nami AirShip Map Apk Prenos za Android - Luso Gamer
Among Us Hərəkət xtdu
Among Us Δράση livb
Innersloth, HVALA, da si naredil mojstrovino!! čeprav želim, da tej igri dodamo nekaj stvari. Na primer, vloga detektiva, tako veliko YouTuberjev je spremenilo igro za to vlogo. Prav tako, preden je izšla ta posodobitev, ZAKAJ ste omogočili SAMO hitri klepet za mobilne naprave? (Samo hitro obvestilo, sem mobilni igralec.) Prav tako želim dve novi barvi: Magenta in Fortegreen (ne različica hrošča .) Tudi ZAKAJ ste Tan odstranili iz igre v zgodnjih različicah? Tudi jaz in moja večja sestra sva igrala to ODLIČNO igro! 😀
Lineage2M 角色扮演 zdm
Dobrodošli v svetu Pikapolonice, kjer izpolnimo vse otroške želje. Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke, kjer lahko izbirate med kvalitetno,
Zelo dobra igra
Z nev posodobitvijo igra postane grozna, prosimo, spremenite jo nazaj na normalno
To je bila moja najljubša igra, zdaj pa sem nekega dne odstranil to igro, tako da sem jo znova prenesel, nameraval sem začeti, me je vrglo ven, češ da nimam povezave s strežnikom. Res je dobra igra, zdaj pa ni več. Prosimo, odpravite to težavo........
Among Us - Slo-Tech
Prenos Among Us MOD APK 2021.6.16 (odklenjeno vse) 2021 Brez oglasov, Varnost. Brezplačen APK Among Us Hack MOD najnovejša različica za Android.
Pred enim letom se nisem zavedal, da bo ta igra postala tako slaba. Lobi 10 igralcev je bil najboljši. Zato bi morali privzeto nastaviti lobiranje 10 igralcev. Če morajo nekateri igralci igrati z več igralci, bi morali imeti možnost preklopa na lobi s 15 igralci. Drugič, dodatni prenos datotek je bolečina za igralce. Zato morate te datoteke dodati glavnemu prenosu. Odpravite to težavo in ta igra bo kmalu na vrhu. Hvala vam.
Dobra igrica