Post by saurivilmipan on Mar 11, 2022 17:17:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують кристали ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Гра сама по собі весела, якщо вам подобається до і після. Крім того, щоб допомогти людям, це було б оцінено на 5. Причина не в тому, що багато оголошень
Мені подобається ця гра, але це так багато, а рівні дуже складні
Подобається ця гра, я закінчив будинок і заробив ще 1000 зірок, але не можу нічого побудувати,
Знову ж таки, ще одна хороша гра, яку після кожного раунду псує реклама! Це нудно і розчаровує, і просто змусить людей видалити, як я. Існують інші дизайнерські ігри, які не відчувають потреби в цьому, лише випадкова реклама, і це добре, чому ця та інші вважають за потрібне так переборщити? Ви не хочете, щоб люди грали??
Хороша гра одна річ, яку я помітив, коли ми перейшли рівень 1000, гра почала відставати. Будь ласка, дайте мені рішення цієї проблеми..
Candy Manor - Home Design Įprastos temos ktgw
Це нудно! Я не можу пройти рівень 1600. Я отримую зірки, але рівень не піднімається, і я продовжую грати на тому самому німому рівні. Не добре. Крім того, були моменти, коли я проходив рівень і змушений був зменшувати все. Марна трата часу.
Фото та кольори не гарні. Написання промови Марії не можна добре побачити. Немає справжньої історії... Все це фейк, просто грай і додай меблі... Так безглуздо і розчаровує
Candy Manor - Conception de la maison Grand public zlli
Так багато оголошень. Реклама на кожному рівні
Ця програма чудова, мені подобається, вона розвиває наш мозок, але багато реклами, тому я ставлю лише 4 зірки
Candy Manor - Diseño del hogar Casual hhy
Поки що непогано, лише трохи про рекламу
Буде видалятися. Забагато реклами
Я люблю цю гру, і вона не складна, але проблема у мене полягає в тому, що вона постійно виганяє мене з гри, як тільки я граю або коли я хочу щось порадувати, я щойно почав гру, і вона продовжує це робити, будь ласка, виправте проблему
Ця гра грає так само, як інші ігри матчу 3, однак я вважаю, що я більше контролюю. Не просити друзів допомогти грати, оскільки не всі захоплюються іграми. Я також вважаю, що це краще, оскільки я не обмежений таймером і навіть не чекаю його скидання. Для мене це отримав високу оцінку. У всіх іграх завжди є області, які можна покращити, тому ідеальної зірки немає, але це досить близько.
Поки що мені подобається ця гра. Єдине, що мені не подобається, це те, що після того, як я закінчив першу кімнату, мені потрібно зібрати дуже багато зірок, перш ніж я зможу виконати одне завдання. Я відчуваю, що нам не потрібно збирати 6 або 7 зірок лише для виконання одного маленького завдання. Крім цього, це дійсно весела гра!
Нудна гра. Вам потрібно пройти повний рівень, щоб виконати одне завдання. Якби наш вибір був лише розбити цукерки, ми б встановили будь-яку іншу гру.
Це творча гра, і ми також можемо грати в гру, але в ній показується реклама дуже різна, але гра дуже відрізняється, але це нормально, я любив цю гру. цю гру ви можете завантажити
Поставив би 0, якби це був варіант. Оголошення з’являються після кожного рівня, коли ви пройшли 5 рівень, так смішно! Навіть не дійшов до вхідних воріт до того, як виникло розчарування у рекламі. Видалено на рівні 8.
Я просто хотів повідомити вам, що мені подобається ваша ГРА, і я почав усі 3 ігри спочатку! Я так погано відчуваю, як важко всі працювали! Я хотів, щоб ті люди, які скаржаться на меблі, знали, що це вікторіанська, і тільки здорові люди можуть її отримати! Тож поклади це в капелюх і одягни! Я прийшов спробувати ще раз!Я вийшов з гри, але я повернусь! Я інвалід, і мені важко знайти чудову гру! Я повернувся, щоб спробувати вашу гру ще раз! Я повернувся, одну полицю я не дозволив мені!
Я люблю цю гру і домашній декор, зараз я на 970 рівні, зараз ще дві кімнати для декору, але без завдань. Я не можу зрозуміти для цього. Продовжуйте виконувати завдання з декорування кімнати. І розпочати нові завдання. Ми з нетерпінням чекаємо вашої відповіді.
Чому ви змінили ведучого з чоловіка на жінку? Також від 6 до 8 або більше зірочок за кожне завдання? Смішно. І ті ж старі варіанти шпалер і підлогового покриття? тьфу Єдина порятунок полягає в тому, що вам не потрібно витрачати гроші, щоб отримати бонус на старті. Незважаючи на це, я думаю про видалення.
Коли справа доходить до дизайну, це досить красиво, але це не має сюжетної лінії. Це як ви просто граєте, а потім проектуєте. Я великий шанувальник таких ігор, як 3 match with home design, наприклад homescape. Я не видаляв іншу гру, тому що я був захоплений сюжетом, хоча це стає важко. У цій грі це може бути легко, але ви просто занудьгуєте, тому що все, що ви робите, це граєте та проектуєте. Було б весело, якби в ньому був сюжет. Нарешті, під час відтворення програма продовжує зависати.
Цікава гра
Загалом досить хороша гра після певного рівня. Але не знаю, чому принаймні 2 рази це не дає мені використовувати свої зірочки. На ньому просто вказано новий день, але ви не можете нічого натиснути.
Candy Manor - Diseño del hogar Casual lebm
Весело та інтригуюче водночас. Деякі рівні дійсно змушують задуматися, але в цілому. Чудово. Також не так багато реклами
Ця гра була простою та розслаблюючою. Але, схоже, я закінчив гру, оскільки більше немає завдань.
Найгірша гра за всю історію, повністю відрізняється від додавання та опису.
Займіть багато часу. Це також гра, яка витрачає час
Сподобалась гра, але закінчилася швидко, як за тиждень, тому потрібно більше
Cooking Express : Cooking Chef 아케이드 evz
Candy Manor - Home Design Опуштене ykua
Насолоджуйтесь грою, але це рівень 1558, це останній рівень, який я не можу отримати далі 😕 Мені дуже сподобалося, як грала весь день, чи гра застрягла чи вона закінчена, БУДЬ ЛАСКА, ВІДПОВІДЬ ВІДПОВІДЬ ДЯКУЮ
Мені подобається гра, але в ній забагато реклами🤬
Любіть цю гру. Єдина проблема, що ви. Не давайте хорошу суму, щоб грати довше (жетони), закінчуючи їх, це божевілля.
Люблю цю гру, але вона постійно зависає від думок про встановлення, якщо ви не виправите її, це перестане отримувати задоволення від гри
У середині гри він закривається, і вам доведеться починати все спочатку
Ця гра непогана, але в ній є багато непотрібної реклами, яка заважає мені насолоджуватися. Тож, будь ласка, припиніть ⛔ цю рекламу
Мені дуже сподобалася ця гра 😍 Але приз за гру потрібно збільшити, як і Зірки на рівень. Хоча я граю в цю гру від 5 до 6 годин, я люблю прикрашати кімнати 🤩
Я люблю грати в цю гру. Це винятково і дуже легко грати.