(Android) SpongeBob: Krusty Cook-Off oszukiwać kod nieograniczony wszystko
Mar 11, 2022 17:30:26 GMT -5
Post by saurivilmipan on Mar 11, 2022 17:30:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieograniczony wszystko ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Lewele są idiotyczne jedenam że będę leprza
Zmieniłem telefon, a kiedy ponownie zainstalowałem tę grę, wszystkie moje postępy zniknęły, a aplikacja i trochę się zmieniły, a wszystkie moje postacie zniknęły. Teraz musisz za nie zapłacić lub coś.
Nie mogę robić żadnych zakupów, a ilość dodatków na każdym innym poziomie jest śmieszna! Chętnie bym w to zagrała, ale nie mogę już znieść oglądania dodawania co cholerną minutę.
Fabuła zatrzymała się podczas poziomu Sandy's BBQ. Ukończyłem wszystkie 50 poziomów, ale gra mówi, że zrobiłem tylko 14% tego. Skończyłem już więcej niż w połowie z historią Weenie Hut Jr, ale nie pojawiły się animacje dotyczące jej historii. Co daje?!
Git Gra
To dobra gra, ale gdy zaczniesz grać w restauracji po zakończeniu rzeczywistej historii, gra się zepsuła. Kończysz poziom i zamiast zabierać cię z powrotem do restauracji, pozostawia cię na poziomie i nie pozwala ci opuścić gry, chyba że zamkniesz grę i otworzysz ją ponownie.
Wszyscy musicie opracować opcję niższej rozdzielczości. Ta gra zawiesza się na każdym moim telefonie i działa wolno, ponieważ dzieje się tak wiele. Bardzo podoba mi się ta gra, ale to naprawdę denerwujące, że trzeba ją co jakiś czas restartować...
Wraz z poziomami trzeba robić to coraz szybciej, ale się nie da...
2 gwiazdki za absolutnie śmieszne błędy. Np. nie mogę zbierać nagród w wyzwaniu Serve Strike, po prostu nie pozwala na to, pokazuje tylko w sumie 17 strajków (z 15!). Gra Fry Cook nawet nie pokazuje mi, jakie miejsce w rankingu zajmowałem wczoraj. Miałem szanse na zdobycie tam jakichś nagród, więc teraz przypuszczam, że nie będę ich miał.
Sama gra jest solidna i wciągająca. Mimo że jest to gra dla dzieci, uważam ją za zabawną. Ale jest problem.. Poziom Krusty Krab nie ładuje się i całkowicie zniknął. Zrestartowałem telefon stale, ale nadal nie działa. Zasadniczo utknąłem tylko w obszarze naleśników i nie mogę przejść przez grę.
Co chwilę reklamy co bym nie zrobiłam to reklama!.. Rozumiem co jaki czas ale nie co runda albo jak chcesz kupić czy cokolwiek!. Nie co ze się powtarzają te karty gry do ściągnięcia i trwa do 30s do 40s!. Fajna gra jak ktoś lubi co chwilę oglądać reklamy bo niż coś zrobisz to obejrzysz z 30 reklam!. WIEC NIE POLECAM!.
Gra działała ze mną bezbłędnie, a wczoraj nagle pojawiła się aktualizacja i nie można jej zainstalować, odinstalowała grę, próbując ją naprawić, a teraz nie można ponownie pobrać gry!!
Bardzo mi się to podoba, a nawet widzę, jak gotujesz SpongeBoba i nawet umiesz robić ubrania
Super gra
Nie fajna gra nie polecam zaszypko leci czs 👎👎👎👎
Gra była dobra aż do pizzerii na poziomie 97. Wszystkie moje rzeczy są ulepszone, a poziom składa się z tak wielu gości do obsłużenia. Bez utraty żadnego z nich i nadal nie mogę pokonać poziomu. CHCESZ, ABYM ZApłacił pieniądze, aby kupić diamenty lub kupić dopalacz. Wydaję już pieniądze w grze, ale ZMUSZENIE mnie do kupowania, ponieważ nie mogę pobić poziomu ze wszystkimi ulepszonymi produktami i nie tracąc żadnych klientów, jest marną rzeczą. Idk, ale nie jestem tu z tego wszystkiego.
Ta gra to wspaniały pomysł! Jednak wykonanie jest NIEDOPUSZCZALNE! ZA KAŻDYM RAZEM PRÓBUJĘ GRAĆ W FOOD TRUCK ZATRZYMUJE SIĘ! ZA KAŻDYM OBRACANIEM SIĘ ZATRZYMUJE! ODINSTALUJĘ NEC NIE MA SPOSOBU NA USUNIĘCIE LICZNYCH PROBLEMÓW W TEJ GRZE! OCZEKIWAŁEM WIĘCEJ Z ZAANGAŻOWANYM NICKELODEONEM, ALE WIDZĘ WSZYSTKO IDZIE 👎! JESTEM PONAD ROZWAŻONY, PONIEWAŻ DZIAŁAM, ŻE PODOBAŁA SIĘ GRA! TO CAŁKOWICIE I XOMPL jest do bani! JEŚLI MOGŁBYM TO OCENIĆ 0 BYŁBYM!
SpongeBob: Krusty Cook-Off Ajanviete eul
Fajnie, dopóki cała gra się nie zawiesi. Gdy dojdziesz do poziomu krabów, cała gra się zawiesza. Musisz naprawić usterki!
utknął na poziomie 5% problem nadal nie został naprawiony
Dobra gra, ale często się wyłącza, nie mam dostępu do wydarzenia i wygląda na to, że nie mam wyboru, jak tylko kupić diamenty lub nie mogę w razie potrzeby ulepszyć mojego sprzętu. Uwielbiam tę grę, ale wymaga trochę pracy.
Lubie
SpongeBob: Krusty Cook-Off Інше adw
Mobile Games Awards | LinkedIn
Zabawne, ale płać, aby wygrać
gra jest fajna, xainstalowalam ja wczoraj i jest super tylko jak mam robic kraboburgery? Bo ciagle musze robic nalesniki
Gra ładuje się w nieskończoność, trzaska i zawiesza się jak szalona. Jesteś teraz zmuszony do oglądania reklam, aby zdobyć klejnoty, a gra powie, że kliknąłem pewne rzeczy, kiedy naprawdę tego nie zrobiłem, co sprawia, że myślę, że aplikacja jest sfałszowana. Będę grał w wyzwanie z food truckiem i zdałem 3 poziom (więc powinienem przejść na 4 poziom), tylko po to, by gra zaczęła mnie od nowa na 1 poziomie, a nawet zmieniła wyzwanie z jedzeniem! Próbowałem również wychodzić z gier tylko po to, aby zobaczyć, jak gra zabrała moje diamenty/klejnoty, aby gra mogła trwać dalej!
Pokémon TCG Card Dex Εργαλεία vuo
Gra była fajna do wczoraj czyli 30.11.21. Po widzę sporo wad. 1. trać się monety, jeśli nie przejdzie się danego poziomu. Brak kasy=0 dekor=0 pereł=0 kamienie=0 upgrade=utknął. Gdyby ta aktualizacja była wczesniej nadal byłabym na 59! 2. W codziennej nagrodzie nie ma już 10biletów i 50banknotów do „łapy” ani boosterów. 3. Miałam ciasteczka 2/1h teraz system dal mi 5/4h. Nie prosiłam o to i teraz jest gorzej. Po 4h mialam 8 a teraz 5.? 😡😡👎👎👎👎ch żeby było jak dawniej albo pierwszymi!
Guwno I co debile
To jest na czas i moja Nela SIĘ denerwuje.
jest problem z wczytywaniem
Bardzo fajna gra uspokakająca i przyjemna
Kosztują ulepszenie podstawowych rzeczy. Kosztować postęp.
Zbyt trudne do awansu, ciągłe proszenie o kupowanie monet itp., Abyś mógł.
Gra spoko ale na chwile. Nie da się grać jak grać w coś nie kupionego. Nie polce
Jak naprawić SpongeBob Krusty Cook-Off ciągle się zawiesza ...